801 011 038
18 26 77 649
698 090 649
pn-pt: 8:00-18:00
sobota: 8:00-14:00
zdrowie@brat.pl

Nie umiesz złożyć zamówienia, nie masz czasu na wypełnianie formularzy? Zostaw swój numer, oddzwonimy do Ciebie i przyjmiemy zamówienie:

Poczta Polska lub Kurier 0 zł

Koszt wysyłki w Polsce:
Wysyłka 0 zł, dla zamówień powyżej 99 zł po przedpłacie.
Dla zmówień powyżej 199 zł wysyłka za pobraniem GRATIS.
więcej o kosztach wysyłki

Czas wysyłki:
95% paczek wysyłamy w ciągu 24 godzin od wpłaty lub potwierdzenia zamówienia.
W przypadku opóźnienia informujemy mailem lub telefonicznie.

Sklep internetowy ZDROWIE.brat.pl - Ziołolecznictwo Strona główna sklepu - Medycyna naturalna - kuracje lecznicze

Sklep Zdrowie

Suszone owoce, bakalie, orzechy.
Oleje, kosmetyki, soki, przyprawy.
Zioła, preparaty ziołowe, miody.

BRAT.PL Halina Petraszek. Sklep Zdrowie - ziołolecznictwo. Fotografia- Ziołolecznictwo - Medycyna naturalna i niekonwencjonalna Twój status: Gość! Zaloguj się tutaj.
Jeśli nie masz u nas konta założysz je tutaj.
Ulgowa infolinia 0 801 011 038 zamów zioła lecznicze telefonicznie Moje Konto :: Zawartość koszyka :: Zamówienie

Szukaj również w opisach produktów

Wyszukiwanie zaawansowane
Znajdujesz się w ...Sklep » Zdrowie » Recenzje
Design dla sklepów Forum osCommerce
Informacje
O firmie
Regulamin sklepu
Polityka prywatności i cookies
Wysyłka i płatność
Pomoc (FAQ)
Kontakt

Cennik
Zabezpieczenie paczki
Opinie o sklepie
Zniżki dla klientów
Mapa serwisu
Kategorie
 Suplementy diety


 Suszone owoce, bakalie


 Oleje zimnotłoczone, tradycyjne


 Kosmetyki


 Przyprawy


 Soki zdrowotne


 Odchudzanie


 Pozostałe


 Urządzenia


 Grzyb Reishi


 Grzyb Shiitake


 Książki


 Mąki i Kasze


 Miody


 Miody Manuka


 Napoje i herbaty


 Plastry


 Preparaty ziołowe 


 Produkty energetyzujące


 Ubranie zdrowotne


 Do urządzeń


  




Wyszukiwanie Zaawansowane
Nowości więcej
Dandelion Root Mniszek Lekarski 515mg 60 kaps - Wątroba - SWANSON
Dandelion Root Mniszek Lekarski 515mg 60 kaps - Wątroba - SWANSON
18.90zł
Producenci
Kontakt
Zdrowie - medycyna naturalna i ziołolecznictwo - kontakt

801 011 038

+48 18 26 77 649

+48 698 090 649
pn-pt: 8:00-18:00
sobota: 8:00-14:00

Formularz kontaktowy

Nie umiesz złożyć zamówienia, nie masz czasu na wypełnianie formularzy? Zostaw swój numer, oddzwonimy do Ciebie i przyjmiemy zamówienie:

Opinie o Sklep dla Twojego zdrowia na Opineo.pl
Allegro - nasze komentarze - sklep zdrowie

Akceptujemy płatności online - Dotpay.pl

Certyfikat ssl - bezpieczny sklep
Zobacz Co Napisali Inni Zobacz Co Napisali Inni
Pomidory suszone - 500g - BRAT.pl Data Dodania: poniedziałek, 10 wrzesień 2018
Pomidory suszone - 500g - BRAT.pl A ja stawiam 5 z + za pomidory Bardzo dobre Używam do wypieku chleba z pomidorami

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Sezam ziarno – wysoka jakość 25kg BRAT.PL Data Dodania: niedziela, 09 wrzesień 2018
Sezam ziarno – wysoka jakość 25kg BRAT.PL brak informacji jak jest pakowane ( w czym?)??????????????????????????????????????????????

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
MSM 500mg 250 tabletek – metylosulfonylometan siarka organiczna – Best Store Data Dodania: czwartek, 23 sierpień 2018
MSM 500mg 250 tabletek – metylosulfonylometan siarka organiczna – Best Store Ciężko przełknąć, duże i "tępe" tabletki. Zwykle nie mam problemów z połykaniem, ale w tym przypadku..

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
Masło orzechowe – 100% naturalne bez dodatków 900ml – BRAT.PL Data Dodania: środa, 01 sierpień 2018
Masło orzechowe – 100% naturalne bez dodatków 900ml – BRAT.PL Jakość produktu fatalna, po pierwsze nie ma rozwarstwienia oleju na wierzchu, co jest cechą naturaln..

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
Orzechy włoskie - wysokiej jakości - 1kg – BRAT.pl Data Dodania: poniedziałek, 23 lipiec 2018
Orzechy włoskie - wysokiej jakości - 1kg – BRAT.pl Wszystkie te orzechy wydają się być drugiego sortu. Poprzednia dostawa była lepszej jakości, dlatego..

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
Czekolada Deserowa BELGIJSKA 1kg 54,9% kakao – BRAT.PL Data Dodania: poniedziałek, 25 czerwiec 2018
Czekolada Deserowa BELGIJSKA 1kg 54,9% kakao – BRAT.PL Proszę podać dokładny skład czekolady, co zawiera oprócz kakao.

Ocena: 3 z 5 Gwiazdek! [3 z 5 Gwiazdek!]
Pieprz Cayenne 200g – bardzo ostry – BRAT.PL Data Dodania: środa, 20 czerwiec 2018
Pieprz Cayenne 200g – bardzo ostry – BRAT.PL Prędzej nazwałbym ten produkt słodką papryką. 'bardzo ostry' w nazwie to totalna ściema. Odradzam za..

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
Słonecznik Łuskany 25kg – naturaly w duzym opakowaniu – BRAT.PL Data Dodania: środa, 28 marzec 2018
Słonecznik Łuskany 25kg – naturaly w duzym opakowaniu – BRAT.PL Moje ptaki na balkonie go uwielbiają, szczególnie teraz, na progu wiosny. Dostawa zawsze szybka, tow..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Śliwka kalifornijska suszona - 1kg - BRAT.pl Data Dodania: niedziela, 25 marzec 2018
Śliwka kalifornijska suszona - 1kg - BRAT.pl Dobre, ale uwaga, zdarzają się pestki i można sobie zęby połamać.

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
Cynamon mielony 500g – 100% naturalny – BRAT.PL Data Dodania: niedziela, 11 marzec 2018
Cynamon mielony 500g – 100% naturalny – BRAT.PL Witam, opinii jeszcze nie mogę wystawić, dlatego że nie dokonałam zamówienia na ten cynamon, gdyż br..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
Wyświetlono rekordy od 1 do 10 (z 85 znalezionych) Stron:  1  2  3  4  5 ...  [»»] 
Zaloguj się
Adres E-mail:
Hasło:

Zapomniałeś hasła?

Bezpieczne logowanie SSL

Nowe konto
KOSZYK
...jest pusty
PROMOCJE
Siła roślin – WurzelKraft – kompleks warzyw, ziół i pyłków roślinnych (330 g)
Siła roślin – WurzelKraft – kompleks warzyw, ziół i pyłków roślinnych (330 g)
241.00zł
179.00zł
RECENZJE
Pieprz Cayenne 200g – bardzo ostry – BRAT.PL
Prędzej nazwałbym ten produkt słodką papryką. 'bardzo ostry' ..
1 z 5 Gwiazdek!
BESTSELLERY
01.Żurawina z USA - 1kg - BRAT.pl
02.Sól himalajska drobna - 1kg – zawiera 84 pierwiastki - BRAT.pl
03.Suszone daktyle - 1kg – słodkie i smaczne - BRAT.pl
04.Migdały kalifornijskie - wysokiej jakości - 1kg - BRAT.pl
05.Śliwka kalifornijska suszona - 1kg - BRAT.pl
06.Pestki dyni łuskane - 1kg - BRAT.pl
07.OLEJ KOKOSOWY tłoczony na zimno - extra virgin – 900ml BRAT.pl
08.Rodzynki sułtanki, sułtańskie - 1kg – smaczne i słodkie - BRAT.pl
09.Nasiona chia - szałwia hiszpańska 1000g – omega 3 i 6 - BRAT.PL
10.Orzechy ziemne - arachidowe - prażone - 1kg – BRAT.pl

2005-2017 osCommerce.pl
BRAT.PL Nieprzerwanie od 2005 roku!